Warning: Undefined array key 1 in /home/customer/www/boekhouder-amsterdam.nl/public_html/wp-content/mu-plugins/eos-deactivate-plugins.php on line 544
Aanvragen uitstel BTW en Inkomstenbelasting
06 1393 6399 info@zzp-boekhouder.nl

Overweegt u uitstel BTW of Inkomstenbelasting aan te vragen? Als zzp’er kunt u tijdens deze coronacrisis gebruik maken van uitstel voor BTW en Inkomstenbelasting. Normaliter kan u al kort telefonisch uitstel vragen. Als u een aanslag BTW niet betaalt en u krijgt de aanslag op de mat en belt met 0800-0543. Dan heeft u recht op vier maanden uitstel van betaling. Mits u aan de voorwaarden voldoet.

Uitstel aanvragen

Uitstel aanvragen kunt u online. Via digid.nl logt u in en kunt u 3 maanden uitstel van belastingbetaling aanvragen. De versoepeling geldt in ieder geval tot 19 juni 2020. U kunt betalingsuitstel vragen voor:
inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting. Of uw boekhouder kan dat verzorgen.

 

 

Uitstel aanvragen voor BTW en Inkomstenbelasting

 

Langer uitstel

Heeft u een belastingschuld van minder dan 20k, dan kan u zelfs langer uitstel krijgen. U dient wel aan te tonen dat uw omzet flink is gedaald. Dient u nog meer dan 20k aan de fiscus te betalen. Dan dient een externe deskundige een verklaring af te geven. Meer info via 0800-0543.