Warning: Undefined array key 1 in /home/customer/www/boekhouder-amsterdam.nl/public_html/wp-content/mu-plugins/eos-deactivate-plugins.php on line 544
Ondernemingsplan boekhouder Alkmaar
06 1393 6399 info@zzp-boekhouder.nl

Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een ondernemingsplan? Een stukadoorbsbedrijf beginnen, het opstarten van een kapsalon, het beginnen als zzp’er in de ICT of het starten als tekstschrijver. Vaak betekent het beginnen als zzp’er een grote stap. Logisch dat u daar begeleiding bij nodig heeft. Boekhouder Amsterdam helpt u bij het opstellen van een zzp ondernemingsplan (businessplan) waardoor u zichzelf goed kunt presenteren bij de bank.

Ondernemingsplan boekhouder Alkmaar

Wat is een ondernemingsplan?

Een ondernemingsplan is een verslag waarin de zzp’er uitlegt wat hij wil gaan doen, wat zijn ervaring is, wat de zzp’er als opname uit de zaak wil halen om privé van te leven, waarom hij denkt dat deze onderneming een succes wordt en wat hij daarvoor nodig heeft.

Belangrijk is zeker de eigen inbreng van de zzp’er (dit kan kapitaal (geld) en/ of arbeid zijn).De Boekhouder Amsterdam helpt u bij opstellen van een begroting, maakt een beginbalans, en maakt samen met de zzp’er een risico-analyse.

Het ondernemingsplan bestaat uit een aantal hoofdstukken:

1. De zzp-onderneming

2. De zzp’er

3. Het marketingplan

4. Het product

4. Het financiële plan

5. De rechtsvorm en andere zakelijke aspecten

6. Een risico analyse