Warning: Undefined array key 1 in /home/customer/www/boekhouder-amsterdam.nl/public_html/wp-content/mu-plugins/eos-deactivate-plugins.php on line 544
Nash geeft gratis workshop voor ZZP'er - Boekhouder-Amsterdam
06 1393 6399 info@zzp-boekhouder.nl

Boekhouder Amsterdam meldt dat Harvey Nash op donderdag 19 november een gratis workshop ‘De X-factor voor zzp’ers geeft. De deelnemende zzp’er krijgt nieuwe inzichten en tips om als freelancer succesvoller te worden.

Nash geeft gratis workshop voor de zzp’er

Jezelf op de kaart zetten

Ondanks het optimisme van de freelancer is het in deze tijden van cruciaal belang je op de kaart te zetten en een toegevoegde waarde te bieden.

In de workshop wordt door Arjan van den Born, zelfstandig organisatieadviseur en interim manager, dieper ingegaan op de vraag: ‘Welke factoren zijn bepalend voor het succes en geluk van de zzp’er?’ Daarnaast wordt ook inzichtelijk gemaakt wat de groei van het aantal freelancers betekent voor grote organisaties. Eerder dit jaar is Arjan van den Born gepromoveerd op zijn proefschrift ‘De succesfactoren van de carrière van de zelfstandige professional in de netwerkeconomie’.

Meld je nu aan

De gratis workshop vindt plaats op 19 november om 19:00 uur in Meeting Plaza, Planetenbaan 100 te Maarssen. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden.