06 1393 6399 [email protected]

Boekhouder Almere

Almere-boekhouder biedt u een vaste all-in jaarprijs. 960 Euro exclusief BTW per jaar voor alle BTW-aangiften, de aangifte Inkomstenbelasting en de balans. Elke dag van de week open. Ook na 17.00 uur. Bel 06-13936399 voor gratis kennismaking.

Wij hebben 20 jaar ervaring in de boekhouding. De boekhouding, waar u na een drukke werkdag niet meer aan toekomt, kan aan ons overgedragen worden. Met kennis van zaken en voor een vaste prijs verzorgen wij uw financiële administratie. Onze kernwaarde: Wij zijn elke dag bereikbaar en afspraak is afspraak.

Almere-boekhouder

U dient viermaal per jaar de omzetbelasting aangifte in te dienen. En een keer per jaar de aangifte inkomstenbelasting. De BTW-aangifte lukt een enkele zzp’er nog wel, maar het opstellen van de balans en de aangifte IB komt toch meer kennis bij kijken.

Wij nemen wij u alle zorgen van het voeren van een administratie uit handen, zodat u zich kunt richten op datgene waar u geld mee verdient: uw eigen onderneming.
Wij doorzien situaties snel en daarom relatief goedkoop. Vaak wijzen wij de zzp’er op vergeten kosten of op aftrekposten. Daardoor betaalt die minder belasting En dan zijn de kosten van 80 euro per maand exclusief BTW snel terugverdient.

Wat doet Almere-boekhouder

We hebben veel ervaring in het begeleiden van startende ZZP’ers met het opzetten van hun eigen onderneming. Almere-boekhouder neemt je de zakelijke sores uit handen zodat jij je volledig kunt storten op je nieuwe onderneming. Stap voor stap loodsen we je zo door de eerste beginperiode waarin er veel op je afkomt. Een hele verademing.

 • Almere-boekhouder is allround specialist op financieel en ZZP gebied. Het is onze passie de zzp’er optimaal te laten profiteren van het comfort dat wij bieden.
 • Wij zijn toegesneden op het persoonlijke belang van de zzp’er.
 • We zijn transparant. Onze klanten en wij weten wat we aan elkaar hebben en wat we van elkaar mogen verwachten.

Lage kosten Almere-boekhouder

Wij zijn laagdrempelig en transparant qua tarief. Voor de vaste prijs van slechts 80 euro (excl. BTW) per maand verzorgen wij uw administratie. U krijgt van ons geen spooknota’s. Bij Almere-boekhouder weet u altijd waar u aan toe bent.

Onze factuur is aftrekbaar van de Inkomstenbelasting en de BTW krijgt u terug. Andere kosten zijn ook aftrekbaar. Iedere ZZP’er heeft recht op MKB-winstvrijstelling. Als u meer dan 1225 uur per jaar aan uw bedrijf besteedt, dan komt u tevens in aanmerking voor zelfstandigenaftrek en startersaftrek. Werkt uw fiscale partner mee in de zaak dan is meewerkaftrek een optie. U kunt ook kiezen voor het uitbetalen van een beloning.

Bovendien kunnen wij optreden als uw financiële contactpersoon richting instanties als de Belastingdienst.

Persoonlijk advies ZZP’er

Almere-boekhouder kijkt naar de mens achter de ondernemer. Bij ons bent u geen nummer U krijgt persoonlijk advies-op-maat.

Bent u startende zzp’er? Wij zijn de specialist en helpen u graag.

Wij zijn uw vertegenwoordiger bij de belastingdienst. Het is ons doel u met inachtneming van de wet zo weinig mogelijk belasting te laten betalen.

ZZP-aanlevering

 • Open een zakelijke bankrekening.
 • Koop een ordner en voeg vier tabbladen toe met de namen: bank, kas, verkopen en inkopen (nog te betalen).

Almere-boekhouder Een ordner met een aantal tabbladen houdt uw boekhouding en administratie overzichtelijk

 • Koop een kasboek bij de boekhandel.
 • Stop de bankafschriften met daarachter de betaalde nota’s achter het mapje bank.
 • Leg verkoopfacturen op nummervolgorde.
 • Betaal uw privé-uitgaven (loterij, huur) van privérekening.
 • Lever apart alle verkoopfacturen op nummervolgorde aan.
 • Voeg alle betaalde facturen achter het desbetreffende bankafschrift.
 • Houd alle nog te betalen facturen onder een apart mapje.
 • Lever een kopie van oude aangiften Omzetbelasting aan.
 • Voeg een kopie van oude aangiften IB toe.
 • Mail uw wachtwoorden voor digitale aangifte aan.

 Gratis kennismakingsgesprek Almere-boekhouder

Dat kan in Amsterdam of via skype.