06 1393 6399 [email protected]

Boekhouder Alkmaar

Boekhouder Alkmaar. Bent u een zelfstandige zonder personeel? En bent u op zoek naar een administratiekantoor in Alkmaar? Wij bieden u een vaste prijs per maand. Die bedraagt 80 euro excl. BTW. Wij adviseren u op fiscaal en financieel gebied. U heeft een vaste contactpersoon. U hebt altijd dezelfde contactpersoon waardoor direct antwoord krijgt op uw vraag. En wij zijn elke dag van de week- ook in het weekend- bereikbaar. Bel 06-13936399 voor gratis kennismaking.

Boekhouder in Alkmaar geeft advies

Wij helpen de zzp’er met de inrichting en aanlevering van de boekhouding. Wij adviseren u een zakelijke bankrekening te openen. Privézaken van uw privérekening te betalen en geld te reserveren voor de te betalen belasting. Wij dienen elk kwartaal uw aangifte omzetbelasting in en een keer per jaar de Inkomstenbelasting. Daarvoor moeten wij wel eerst de balans opstellen. Op de balans staan uw bezittingen en schulden per 31 december. Op de winst en verliesrekening treft u de omzet aan exclusief BTW en de kosten excl. BTW. Investeringen die u doet in inventaris boven de 450 euro excl. BTW worden geactiveerd. Die kosten worden over vijf jaar afgeschreven. Investeert u in een jaar meer dan 2.301 euro in vaste activa dan heeft recht op investeringsaftrek. Deze investeringen dienen dan wel allemaal te zijn gedaan in inventaris dat per stuk 450 euro exclusief BTW of meer kost.

 

Boekhouder Alkmaar

Wat doet boekhouder Alkmaar

Wij helpen u met de aangifte BTW. Elk kwartaal mailen of bellen wij u en vragen wij om uw boekhouding. Tegelijk informeren wij naar grote investeringen of veranderde omstandigheden. Wij krijgen dan een MT-940 bestand van uw bank en de verkoopfacturen. Onkostenfacturen vragen wij later individueel op. Wij dienen uw aangifte in, geven u het bedrag door en bellen een kwartaal later wederom.

  • inrichten van de boekhouding
  • gratis advisering,
  • gratis startersbegeleiding,
  • hulp bij inschrijving in bij de Kamer van Koophandel,
  • advies bij aanvraag omzetbelastingnummer bij de Belastingdienst,
  • met het verzorgen van de complete boekhouding,
  • dienen uw aangifte omzetbelasting in,
  •  stellen de balans samen,
  • aan het einde van het boekjaar dienen wij de aangifte Inkomstenbelasting in.

Overstappen naar boekhouder Alkmaar

lBent u niet happy met uw huidige boekhouder. Krijgt u af en toe facturen waar u niet op rekende. Of wordt u niet serieus genomen. Dan is het tijd om aan uzelf te denken en om over te stappen. Wij moeten ons inlezen in uw verleden en vragen dan ook de balans en de aangifte Inkomstenbelasting van oude jaren op. Dat is de basis. Van daaruit kijken we verder hoe we u meer kunnen ondersteunen. De overstapservice is gratis.

Afspraak in Alkmaar

Als u geld wilt besparen op de kosten van uw boekhouder of accountant bel ons dan eens voor een gratis kennismaking. Wij maken vaste afspraken waardoor u van te voren altijd weet hoeveel u wanneer dient te betalen. U kunt uw administratie in een ordner of online aanleveren. Anno 2020 werken we vooral met een mt-940 bestand van uw bank. Dit is eenvoudig te downloaden. U dient de aanlevering wel volgens onze voorwaarden te doen, zodat wij volgens vaste lijnen/methode kunnen werken. De ouderwetse schoenendoos accepteren wij niet. Bel 06-13936399 voor meer info.