06 1393 6399 [email protected]

Wat doet Boekhouder Amsterdam?

Wat doet Boekhouder Amsterdam? De startende mkb’er en zzp’er heeft vaak behoefte aan een maximale begeleiding terwijl er nog weinig of geen inkomsten zijn gemaakt. Boekhouder Amsterdam streeft ernaar met al zijn klanten een langdurige relatie op te bouwen, zijn wij graag bereid om tijd en energie in een startende onderneming te investeren. Wij kunnen een startende zzp’er of mkb’er o.a. helpen bij

 • het inrichten van hun administratie,
 • kredietaanvraag bij banken
 • bepaling van ondernemersvorm.

Wat doet Boekhouder Amsterdam?

Wat doet Boekhouder Amsterdam

Overstappen administratiekantoor

Bent u niet tevreden over uw huidige accountant (te duur, niet bereikbaar) of administratie kantoor? Bel Boekhouder Amsterdam voor een vrijblijvend gesprek (gratis).  Dat kan bij u thuis of in Amsterdam of een plek dichtbij gelegen bij Amsterdam.

De praktijk wijst uit dat een ZZP’er, MKB’er het beste  per 1 januari kan overstappen naar een nieuw administratiekantoor. Bij overstap op 1 januari kan de huidige boekhouder het afgelopen boekjaar afronden en boekhouder Amsterdam beginnen met het nieuwe boekjaar op basis van de cijfers van het afgelopen boekjaar.

 

Welke ZZP’ers kiezen voor Boekhouder Amsterdam?

 •  Ondernemingen (mkb, zzp) die per 1 januari starten.
 •  ZZP’ers die hun administratie in het verleden zelf bijhielden of door een bevriende kennis lieten bijhouden. Zij willen tijd vrijmaken voor hun corebusiness of tijd besteden aan hun kinderen, kleinkinderen.
 •  ZZP’ers die overstappen uit onvrede met hun huidige administratiekantoor. De praktijk wijst uit dat deze groep ondernemers veelal klaagt over het gebrek aan persoonlijke begeleiding en de hoge rekeningen.

Administratie uitbesteden

Hierbij verzorgt boekhouder Amsterdam  uw volledige administratie. Van het invoeren van inkoopfacturen, het verwerken van mutaties van de bank, giro en kas in een administratie pakket tot en met het verzorgen van de jaarrekening, en het indiene van de aangifte Inkomstenbelasting.

 

 

U verzorgt uw administratie zelf

Hierbij controleert Boekhouder Amsterdam uw administratie per drie maanden en maken wij een kwartaalverslag op. Deze optie wordt alleen aanbevolen aan de ZZP’er/MKB’er die wél over enige boekhoudkundige kennis beschikt.

 • Het invoeren van de inkoop-,
 • het verwerken van de verkoopfacturen,
 • de mutaties van de bank,
 • het verwerken van de giro
 • het bijhouden van de kas
 • geschiedt dan door de ZZP’er zelf.

Indien u uw boekhouding zelf wilt doen, kunnen wij u adviseren bij de inrichting hiervan.

Beschikt u niet over boekhoudkundige kennis besteedt uw administratie uit, de praktijk wijst uit dat als u uw boekhouding zonder administratieve kennis gaat verwerken er vele fouten insluipen. Wij zijn meer tijd kwijt met het corrigeren van uw boekingen dan als we deze boekingen zelf hadden gemaakt. Terwijl u verwacht goedkoper uit te zijn…

Wij gaan echter uit van juiste en volledige weergave van de werkelijkheid.

Belastingaangiften regio Amsterdam

Boekhouder-Amsterdam verzorgt graag uw belastingaangiften. Ook het beantwoorden van vragen door de belastingdienst met betrekking tot uw aangifte willen wij voor u verzorgen. Verder verzorgen wij bezwaarschriften.

BTW aangiften.

Afhankelijk van de grootte van uw onderneming, per maand, per kwartaal of jaar. Wij berekenen aan de hand van uw omzetcijfers, betaalde voorbelasting en import de af te dragen of te ontvangen omzetbelasting.

 

Wat doet Boekhouder Amsterdam?

Uw jaarlijkse aangifte. Waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met de aanwezige belastingaftrekmogelijkheden als ZZP’er met

en als particulier met

 • persoonsgebonden aftrek,
 • lijfrente
 •  inkomsten uit eigen woning.

Boekhouder Amsterdam gezocht?

Vragen over uw boekhouding/administratie, neem gratis contact op met Boekhouder Amsterdam en wij zien u in Amsterdam.